GASTENBOEK

Vaak ontvangen wij van onze klanten waardering voor de geleverde producten en/of ontvangen informatie via mail of telefoon.
Vanaf nu zien wij deze graag op onze webwinkel verschijnen zodat eventuele nieuwe klanten ook vertrouwen krijgen in ons aangeboden assortiment edelsteensieraden, mineralen en kristallen.
Wij stellen het zeer op prijs wanneer je een berichtje achter wilt laten op ons gastenboek.
Alvast bedankt voor je genomen moeite.

Nynke &Rien

Voor nog meer reacties van onze klanten klik je op onderstaande link naar het gastenboek op onze website: 
http://www.enfaeridion.com/contact/

Vermelding toevoegen
Gast
18-04-2024 13:12
Ik ben erg blij met mijn mooie rhodoniet hanger. Zij ziet er net zo mooi uit als op de site en is zorgvuldig verpakt en snel aangekomen. Het voelt als zeer klantvriendelijk met een uitgebreide aardige mail en ook met de uitleg van de kerneigenschappen van de rodoniet. Hartelijk bedankt! Catharina
Gast
15-04-2023 12:30
Drie prachtige armbanden besteld bij Enfaeridion.
Weekje later ontvangen, goed verpakt en mooi verzorgd. Plus een goede uitleg erbij per steensoort.
En inderdaad, what you see is what you get. Mooie kwaliteit!
Gast
24-02-2023 20:19
Beste Nynke,
Hartelijk dank voor de prachtige hanger met marquise geslepen onyx! Hij is vandaag in goede orde aangekomen en ik ben er erg blij mee. Bedankt ook voor de uitgebreide informatie over werking en reiniging van de steen. En voor de fijne persoonlijke service, en snelle verzending:-)
Hartelijke groet,
Sophie
Gast
31-01-2023 00:57
Dankjewel voor de mooie Celestien hanger, je vindt deze zelden zo mooi.
Gast
10-12-2022 13:25
Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn partner. En op internet vond ik een originele chakra hanger in het zilver. Direct besteld en ik moet echt extra vermelden dat ik snel geholpen ben geweest op een zeer vriendelijke manier. De hanger voldoet aan alle wensen. Goed en mooi verpakt.
Ik wil Nynke nog bedanken voor de aardige mail en tot de volgende bestelling
Mvg Annelies Groen, Oostende
Gast
27-10-2022 13:53
Min of meer bij toeval in de webwinkel van Enfaeridion terecht gekomen. Uit het prachtige assortiment een hele mooie Tijgeroog hanger besteld. Enfaeridion onderscheid zich door persoonlijke aandacht en een zeer goede klantvriendelijkheid. We zijn erg tevreden, Jan van Nispen
Gast
26-10-2022 18:41
De ring van nefriet-jade, die ik heb besteld, is prachtig! Hij is alleen van jade en omsluit zo je hele vinger. Dit merk je enorm in zijn energetische kracht, hij werkt veel sterker dan een ring met een steen. Daarnaast ziet de gefacetteerde jade er ook nog eens prachtig uit.
De ring werd geleverd met een heel mooi documentje waarin de werking zeer uitgebreid is uitgelegd. De aandacht en liefde voor de stenen spat eraf! Heel erg veel dank voor de prachtige ring en alle goeds die hij met zich mee brengt.
hartelijke groeten, Gerjanne
Gast
04-05-2022 08:39
Ben zeer tevreden over de geweldige mooie Bloedsteen die lieve vrouwe Nynke
mij heeft aangeboden..... Enfaeridion geeft een karakterestiek en zeer overzichtelijk
blik en uitleg. Tinie
Gast
07-02-2022 23:02
Ik heb al diverse mooie zilveren hangers met edelstenen besteld en het is altijd weer een groot plezier om ze te ontvangen en vaak te dragen.
Lichtpuntjes in de dag!

Ze zijn van een uitzonderlijke mooie kwaliteit en blijven ook prachtig.
Mijn complimenten voor het persoonlijke contact en de aandacht die aan de sieraden wordt geschonken, zowel de fotopresentatie en omschrijvingen op de website als aan de verzending.

"What you see is what you get" en dat zorgt nooit voor een vervelende verrassing.

Nogmaals hartelijk dank....
Met vriendelijke groet,
Hanneke Render

Gast
05-01-2022 00:25
Hartelijk dank voor de prachtige citrien hanger. Echt n mooie kwaliteit en ik ben er heel blij mee. Zeer zeker tot een volgende keer. Mvgr, M. Bender
1 - 10 van 61 resultaten